Actueel

31 augustus 2020

Jubileumjaar Lavoor Morelberg 30 jaar, ook in 2021 vervolg

Voor de leerlingen van onze school "Lavoor Morelberg" was de eerste schooldag na de zomervakantie 2019 wel gelijk een hele bijzondere. De school bestond in augustus 2019 dertig jaar en we vierden dat met een jaar vol activiteiten waarvoor maandag 19 augustus 2019 de feestelijke aftrap was gegeven. Het wordt een verrassend knal- en feestjaar voor alle betrokkenen van onze school. We hebben er zin! Want we gaan de activiteiten die we in 2020 niet konden uitvoeren doorzetten naar 2021.
19 februari 2019

Kwaliteitsonderzoek van onze school Lavoor Morelberg onlangs afgerond! Resultaten binnen en per mail beschikbaar.

De afname van het kwaliteitsonderzoek van onze school Lavoor Morelberg is onlangs afgerond. De resultaten van dit onderzoek op basis van de tevredenheidsvragen ingevuld door de ouders, de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, de leerkrachten/ medewerkers en door de directie eind 2018, zijn binnen en per mail beschikbaar.

Het rapport is een “Trend Rapportage” 2018/2019: dit is een rapportage met daarin de huidige resultaten van de school. Waar mogelijk worden de schoolresultaten afgezet tegen het landelijk gemiddelde ofwel de externe benchmark.
24 januari 2018

Première info en promo videofilm Lavoor-Morelberg

"Prachtig videobeeld van onze school: Lavoor-Morelberg".
Met trots presenteren wij u een informatievideo die een prachtig beeld geeft van waar onze school voor staat.
Ter informatie voor al onze kinderen en hun ouders, geïnteresseerden en relaties.
Als promotiefilm voor toekomstige nieuwe leerlingen en hun ouders.
Gezien door de ogen van en verteld door een ouder, een leerling en een leerkracht.
Speciale dank aan Karin, Veronica en Eric en alle kinderen van Basisschool LAVOOR-MORELBERG anno 2018.--->klik door ....