Diverse vormen van opvang

TussenSchoolseOpvang en BuitenSchoolseOpvang: organisatie KOBER Kindercentra (zie www.kober.nl/overblijven.)

 

Zoekt u kinderopvang? Op onze school is buitenschoolse opvang gerealiseerd: Locatie Morelberg 102 Dol-fijn “Wij bieden goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt voor ieder kind.” Bel: (076) 504 56 01. Mail: serviceteam@kober.nl  of kijk op www.kober.nl

 

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders. Informatie van Kober Kinderopvang.

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

 

 

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

 

• Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!

 

• Overblijven (4-13 jaar)

Na een ochtend hard werken op school is het fijn even te kunnen ontspannen. We nemen de tijd om in een rustige sfeer samen te eten. Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee. Daarnaast is er volop gelegenheid om vrij te spelen en naar buiten te gaan. Kijk voor meer informatie of aanmelden op: www.kober.nl/overblijven.

 

• Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Kies je voor een kinderdagverblijf? Dan zit je bij Kober goed. We geven je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren.

 

• Peuteropvang (2-4 jaar)

Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.

 

Opvang door gastouders (0-13 jaar) Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.

 

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt. Kindertoeslag geldt voor het kinderdagverblijf, peutertuin en de buitenschoolse opvang. Tussenschoolse opvang valt niet onder de Wet kinderopvang. Voor overblijven ontvang je daarom geen toeslag.

Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl  . Kijk ook eens op www.kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.

 

Overblijven met Kober

Na een ochtend hard werken op school is het fijn even te kunnen ontspannen. We nemen de tijd om in een rustige sfeer samen te eten. Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee. Daarnaast is er volop gelegenheid om vrij te spelen en naar buiten te gaan.

 

Aanmelden overblijven

Je meldt je kind(eren) snel en eenvoudig aan via www.kober.nl/overblijven.

 

Kosten

De overblijftarieven zijn voor schooljaar 2018-2019 beraamd voor vast overblijven op 2,45. Daar dit bedrag niet geheel dekkend is voor de kosten TSO, zal de school een kleine toelage bijdragen per overblijfbeurt. Jaarlijks zal de school bekijken of dit ook voor het nieuwe schooljaar haalbaar is.

 

Meer informatie

Neem bij vragen contact op met de overblijfcoördinator van de basisschool of het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl .

 

Peuterspeelzaal

In onze school is een peutergroep gevestigd van Kober. Wij werken nauw samen. Onze visie op onderwijs sluit mooi aan op de visie van Kober. We zetten samen in op voorschoolse educatie, delen onze expertises, kijken naar doorgaande leerlijnen, organiseren gezamenlijke activiteiten en nemen deel aan elkaars lesprogramma. Zo geven we de allerkleinsten de kans om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen zodat de stap naar het basisonderwijs kleiner en gemakkelijker wordt. Als u vragen of suggesties heeft dan bent u van harte welkom om binnen te lopen! De leidsters staan u graag te woord. Morelberg: telefoonnummer 0165-397 726